Ботев Враца и Царско село със скучно 0:0 в дербито на дъното
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата отбора не успяха да се отлепят от последните места след скучен мач на "Христо Ботев"

Ботев Враца и Царско село завършиха наравно 0:0 в откриващия мач от програмата на 16-ия кръг в efbet Лига. Двата отбора имаха шанс при победа да се отлепят от позициите си в дъното, но те взеха само по точка, което не променя особено позициите им в последните четири.

Домакините започнаха на по-високо темпо срещата и във втората минута Стеванович можеше да отбележи, но стреля право във вратаря на Царско село.

Врачани стигнаха до първото си сериозно положение в 27-ата минута. Виктор Василев надигра на левия фланг Александър Александров и пусна чудесно успоредно центриране по земя в наказателното поле, но Бабунски и Матеус се разминаха с топката.

След почивката двата отбора продължиха да не създават кой знае какви положения пред двете врати. В 54-та минута Волен Чинков изпусна картоните си на терена, а Юлиян Ненов се пошегува и показа жълт картон на своя съотборник Матеус Касини, което развесели всички на терена и по трибуните.

Малко по-късно Янко Георгиев показа страхотен рефлекс и спаси удар на Красимир Георгиев, който беше излязъл очи в очи с противника.

Така двата отбора взеха по точка, като врачани са 12-ти с 13 точки, докато Царско село остава на последното място с 11 пункта.