Божков: Акциите на Левски са джиросани и пътуват към България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

„Акциите на Левски са джиросани на новия им собственик и пътуват към България“ обяви бизнесмена Васил Божков в личния си профил във Фейсбук. В съобщението не е уточнено кой ще бъде новия собственик, но всички „сини“ фенове се надяват Божков да спази обещанието си, и това да е Наско Сираков, който спечели своеобразна анкета, пусната от самия Божков.

Това трябва да сложи край на сагата с акциите, които първоначално бяха джиросани на министър-председателя Бойко Борисов, но той не пожела да ги получи. След което, ценните книжа бяха върнати на „Георги Аспарухов“ и в последствие изпратени към Дубай, където се укриват Васил Божков и фактическия собственик на акциите Георги Попов, за ново джиро.

Досегашния финансов благодетел на Левски, който води открита война с ръководните институции на страната, не пропусна да се заяде с управляващите. Припомняме, че към него бяха отправени 18 обвинения от Прокуратурата.

Ето и какво гласи официалното съобщение:

“Обръщам се към всички, които милеят за Левски

Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „Герена“. Управляващата #хунта ще използва любовта ви към „Левски“, за да продължават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще трупат медийна слава.

Това може да бъде предотвратено, ако сте единни и смели. Бъдете левскари,

Акциите на дружеството са джиросани на новия им собственик и са изпратени към България.“

Обръщам се към всички, които милеят за ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKIКлубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в…

Gepostet von Васил Божков am Freitag, 29. Mai 2020