Брайтън няма да продаде Кайседо на Челси за под 100 млн. паунда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чайките" смятат, че това е справедливата цена на халфа

Еквадорският национал Мойсес Кайседо бе една от звездите на Висшата лига през сезон 2022/23. Футболистът на Брайтън е силно желан от Челси. “Чайките” поискаха 100 милиона паунда от “сините” за голямата си звезда. От Брайтън смятам, че това е неговата справедлива стойност, след като Арсенал смята да плати 105 млн. паунда за Деклан Райс от Уест Хем, твърди „The Telegraph“.

Челси иска да привлече 21-годишния еквадорец. Маурисио Почетино се надява ръководството на “сините” да доведе Кайседо на “Стамфорд Бридж”. С Кайседо в състава, Челси ще има по-силна халфова линия. Кайседо е само на 21 г. и бъдещет е пред него.

Челси счупи британския рекорд с трансфера от 106 млн. паунда на Енцо Фернандес от Бенфика през зимата. През настоящия трансферен прозорец тимът от “Стамфорд Бридж” се раздели с доста играчи, включително халфовете Матео Ковачич, Мейсън Маунт и Рубен Лофтъс-Чийк.

През зимата тимът на Арсенал отправи оферта от 70 млн. паунда за Кайседо, но предложението не бе прието от Брайтън. “Чайките” взеха еквадореца рез 2021 г. само за £4 милиона от отбора на Индепендиенте дел Вале.