Братя Цоневи: С новия треньор Левски ще изглежда различно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Борислав и Радослав Цоневи говориха за ситуацията при "сините" в края на 2020 г.

Играчите на Левски Борислав и Редослав Цоневи коментираха ситуацията в клуба, като признаха, че най-важното през 2020 г. е било това, че отборът се е спасил на фона на сериозните финансови проблеми, които имаше.

Според Ради Цонев настроението в клуба е много по-добро след идването на нови спонсори, докато и двамата са на мнение, че Левски ще бъде различен отбор под ръководството на Славиша Стоянович.

“Чисто футболно не беше никак добра година, но това че се спаси клубът, тази подкрепа от феновете и ръководството… това Левски да е жив, за мен това е най-важното”, заяви Борислав пред бТВ.

“След като дойдоха нови спонсори, настроенито в тима се вдигна и се надявам това да продължи. Вече има спокойствие, когато финансовата стабилност я има, защото това е една база да може да се играе добре”, каза Ради Цонев.

“Предстои да се направи селекцията, с новия наставник Левски ще изглежда по различен начин. Дали ще се класираме в шестицата или ще сме седми и ще се борим за Лига Европа, зависи от резултатите, но се надявам те да са по-добри от 2020 г. Ситуацията не е такава каквато беше преди 10 години и се надявам в бъдеще с по-добри игри, с по-добри резултати да спечелим титла или купа, защото всички го очакват и ние желаем това най-много от всички”, добавиха и двамата.