Бразилската легенда Кафу: Неймар ще стане най-добрият играч в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият защитник на Рома и Милан, и световен шампион през 2002 г. – Кафу, изказа мнението си за играта на Неймар във френския Пари Сен Жермен.

Кафу обяви, че като играч на Пари Сен Жермен и с потенциала, с който разполага, Неймар има всички възможности да се превърне в най-добрия играч в света. Кафу е убеден, че единственото, което липсва на Неймар да се нареди до звезди като Кристиано Роналдо и Лео Меси е опитът, както и отношението му към играта като цяло. Но бразилската легенда е убеден, че поемайки отговорност и проявявайки лидерските си качества, Неймар бързо ще натрупа необходимият опит който ще го изстреля в кариерата му и ще го превърне в звезден играч. С всяка една изминала среща, Неймар става все по-зрял, все по-опитен и в един момент това ще си каже своята дума, категоричен е Кафу пред Mundo Deportivo.

Припомняме, че Неймар премина в Пари Сен Жермен от Барселона през лятото на 2017 година. В настоящото първенство на Франция той изигра 14 мача за парижани и има записани в актива си 13 гола.