google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият треньор на Лудогорец – Пауло Аутуори, който в момента е начело на бразилския гранд Ботафого, има желание да подсили отбора си с двама футболисти на Лудогорец. Местните медии съобщават, че от клуба вече са изпратили официални оферти за привлича­нето на защитниците Рафаел Форстър и Сисиньо.

Ау­туори иска да подсили своя отбор в центъра на отбраната. Точно на тази позиция играе 29-годишния Форстър, но към момента преговорите с Лудогорец за правата на бразилския футболист не вървят добре. Затова и Паулоо Аутори има вари­ант с друг човек за тази зона.

“По настояване на Пауло Ау­туори Ботафого продължава да търси нови играчи на на трансфер­ния пазар. Аржентинският за­щитник Жоел Карли напуска, но вече е намерен негов за­местник. Бордът на директо­рите отправи официално предложение за правата на Рафаел Форстър от Лудгорец – отбор, на който Аутуори бе начело през 2018-а година. Треньорът е убеден, че Форс­тър ще му свърши работа, тъй като играе с левия крак. Преговорите не са лесни, защо­то той има договор с българския клуб за още една година”, пи­шат в латиноамериканската страна.

През настоящата кампания Форстър е изиграл само 8 шампионатни мача и изглежда така сякаш Павел Върба няма да разчита на него. Специалистът залага на Драгош Григоре и Георги Терзиев в центъ­ра на отбраната, като дори Козмин Моци не може да си спечели титулярно място.

Освен че имат интерес към Форстър, от Ботафого са осъществили контакт и с агентите на Сисиньо. Те са уведомили клуба, че крайният защитник има договор за още 2 години с българския шампион. Сисиньо обаче е дал съгласие да премине под наем в бразилския тим, ако ръководствата на двата отбора стигнат до споразумение за сделка.