Брендън Роджърс е пред завръщане в Селтик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бордът на директорите на клуба от Глазгоу е обещал сериозна сума пари за лятна селекция на новия мениджър.

Шампиона на Шотландия Селтик е в напреднали преговори с мениджъра Брендън Роджърс, който най-вероятно отново ще поеме “детелините”, съобщават от британските медии в сряда. 50-годишният специалист от Северна Ирландия води “зелено-белите” в периода 2016-2019 година, след което премина в Лестър. През април тази година Роджърс се раздели с “лисиците”, който се разделиха с Висшата лига в края на кампанията.

“Скай Спортс” съобщават, че подписването на контракта между ръководството на Селтик и Роджърс не е далеч във времето. Бордът на директорите на клуба от Глазгоу е обещал сериозна сума пари за лятна селекция на новия мениджър. Специалистът, който е роден в Карнлох, спечели две титли и две купи на Шотландия със Селтик, както и три пъти купата на Лигата.

Ангелос Постекоглу, който води “зелено-белите” в последните два сезона, пое Тотнъм. Австралиецът също стана шампион във Висшата лига в двете си кампании начело на тима от Глазгоу. Брендън Роджърс е бивш мениджър на Ливърпул, Рединг, Суонси и Уотфорд.