Брентфорд е склонен да приеме по-малко пари за голямата си звезда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Пчеличките" сякаш вече са готови за живот без най-добрия си голмайстор

Брентфорд е готов да приеме оферта на стойност по-малко от 50 милиона британски лири за Айван Тони това лято.

Според The ​​Sun, Брентфорд са готови да се разделят със своята звезда и затова са решили да приемат по-малко пари, преди началото на изключително важния сезон 2023-24 във Висшата лига. В статията се твърди, че отборът на Томас Франк е готов да приеме оферти около 40 милиона паунда за 28-годишния футболист, който успя да запише само 42 минути на Евро 2024 това лято.

Знае се, че Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед дадоха ясно да се разбере, че няма да участват в надпреварата за подписа на Тони това лято. Това е било изненадващо за нападателя, защото по непотвърдена информация, той е информирал семейството си, че ще се премести на ,,Олд Трафорд”. След като трите горепосочени отбора решиха да се оттеглят от евентуален трансфер, най-големи фаворити за подписа на Айвън Тони са Уест Хям и Тотнъм.

След като вкара 20 гола в 33 мача от Висшата лига през сезон 2022-23, Тони може би беше един от най-нашумелите и желани нападатели. Миналия сезон английският национал се завърна след наказание за нарушаване на правилата за залагане едва през януари и отбеляза само 4 гола в 16 мача в лигата.

Брентфорд вече купи евентуален заместник на Айвън Тони в лицето на бившия футболист на Лудогорец – Игор Тиаго.