Брентфорд и Тотнъм поделиха по точка в зрелищен мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонското дерби предложи 4 попадения през първото полувреме

Отборите на Брентфорд и Тотнъм направиха равенство 2:2 в първия си двубой от новия сезон във Висшата лига. И четирите попадения на “Брентфорд Къмюнити Стейдиъм” бяха отбелязани през първото полувреме, което предложи почти всички по-интересни ситуации в срещата.

Официален дебют за “шпорите” като титуляри направиха Дестини Удоджи, Джеймс Мадисън и Ван де Вен. След продажбата на Хари Кей, Хьон-мин Сон изведе Тотнъм с капитанската лента.

Тотнъм поведе в резултата в 11-ата минута. Бранителят Кристиан Ромеро се разписа след асистенция на Мадисън. В първият четвърт част гостите стояха по-добре на терена.

В 26-ата минута Брентфорд изравни от дузпа, реализирана от Брайън Мбуемо. 11-метровият наказатене удар бе отсъден за нарушение на Сон в пеналта.

Десет минути след това “пчеличките” направиха пълен обрат. Хенри намери Уиса в наказателното поле, който отправи удар, а и с помощта на рикошет отбеляза за 2:1.

В 4-ата минута от добавеното време на първата част гостите изравниха резултата. Емерсон Роял се разписа с удар извън наказателното поле – 2:2.

Тотнъм имаше предимство през второто полувреме и създаде повече голови ситуации от съперника, но не успя да стигне до победа. Така новият треньор на “шпорите” Ангелос Постекоглу дебютира с равенство във Висшата лига. В следващия кръг Тотнъм е домакин на Ман Юнайтед в първото си голямо дерби за сезона.