google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" ще преследват титлата с Акрапович начело

Новият старши-треньор на ЦСКА Бруно Акрапович говори ексклузивно за предаването „Код Спорт“ по ТВ+. Босненският специалист коментира много теми, като заяви, че смята да се задържи по-дълго начело на “червените”. Той сподели, че е възможно ЦСКА да стане шампион.

“Не ме спечели ръководството, а тези четири букви – ЦСКА. Не е лесно да застанеш начело на такъв отбор, знаем какви са изискванията и знам как да помогна. Г-н Ганчев имаше разговор с мен на най-сериозно ниво. Виждам, че целите ни са в една и съща посока”, заяви Акрапович на въпрос с какво го е спечелило ръководството на “червените”.

“Всичко е възможно. Зависи от нас, зависи и от съперника. Ако сме достатъчно уверени, че можем да го направим, ще се опитаме да вземем всяка възможност”, отговори Акрапович на въпрос дали ЦСКА може да спечели титлата този сезон.

“Няма да се отказваме от възможност да направим нещо, което някои мислят за невъзможно. С всеки шанс ще се опитаме да направим нещо, което ще зарадва всички”, сподели треньорът на ЦСКА по повод оставащите мачове в Лига Европа.

“Ако имам притеснения, вероятно не е от това, че ще работя в най-големия клуб в България. Радвам се за тази възможност да покажа качествата си и ще направя всичко възможно. Не се притеснявам”, каза още Бруно Акрапович.