Бруно Акрапович е доволен от представянето на ЦСКА в контролите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старши-треньорът на ЦСКА заяви, че Иса Худа ще остане на проби

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович бе щастлив от успеха на неговия тим над Струмска слава с 4:0 и представянето на тима по време на зимната подготовка. Акрапович не похвали някой от футболистите, като заяви, че целият отбор е играл много добре.

„Днес играхме след последователни трудни тренировки. Представихме се, както искахме, както говорихме в съблекалнята. Да правим добра преса и това се получи през първата и втората част, но продължаваме да работим”.

„Няма да споменавам от кой играч съм най-доволен. Целият отбор се постара, а аз винаги предпочитам тимът да изглежда добре, а не само един конкретен футболист. Днес няма някой, от който да съм недоволен. Това, което тренираме, се получи днес. Вкарахме хубави попадения и се радвам”, каза Акрапович.

„Худа има качества и е нужно да му дадем време, тъй като е млад. Ще го погледаме още. Футболистите утре имат свободен ден, а после отиваме на следващата фаза от подготовката. За феновете пожелавам всичко най-добро. Надявам се скоро мерките да паднат и да ги виждаме по трибуните”, завърши босненският специалист.