Бруно Акрапович: По-добри сме от Искра, но няма да е лесно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че очаква труден двубой срещу черногорския Искра в първия предварителен кръг на Лига Европа. Срещата е на 27 август от 21:00 часа на стадиона в Подгорица.

Старши-треньорът на “смърфовете” заяви, че вече е наблюдавал мач на отбора на Искра, като според него Локомотив го очаква труден двубой, но въпреки това е на мнение, че българският тим е по-качествен и ще спечели срещата, като по този начин ще се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

“Щастлив съм, че работя с такива уникални хора. Надявам се да радваме феновете с хубав футбол и още по-големи успехи. Всичко е до работа. Има още качествени отбори – ЦСКА, Левски, Берое, Ботев, Славия, Черно море. Очаквам да бъде интересно, всеки да може да бие Лудогорец. Тогава ще има шанс и за други отбори да влязат в битката. Ние ще даваме всичко от себе си да се случи това. Трябва да се опитаме да намерим стила си наново, да се концентрираме върху играта си”, коментира Акрапович.

“Вчера гледахме двубой на Искра. Ние сме по-качественият отбор, но няма да е лесно. Моето мнение е, че сме по-добрите. Вчера играха доста здрав футбол, няма да е лесно да ги победим и играччите трябва да го знаят. Отиваме с голяма концентрация, с желание. Събираме адреналин през седмицата, който да изкараме по време на двубоя в Подгорица. Това ще бъде ключовото”, каза наставникът на Локомотив.

Акрапович добави, че в един мач всичко е възможно. “Не се плашим от никой като ние сме единствените, които предложиха да се играе един мач. Имаме доверие в себе си и качествата си”, обясни старши-треньорът на ЛОко Пловдив.

Тази вечер “черно-белите” откриват третия кръг в efbet Лига с мач срещу друг от евро участниците ни – Славия. Двубоят е от 20:00 в столицата като се очаква да бъде много оспорван.