Бруно Акрапович: Последните два мача показаха какъв отбор сме!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира предстоящия реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Левски и плейофите в родното първенство. Босненският специалист сподели за Гонг какви са целите на отбора освен спечелване на Купата и говори за работата с Георги Иванов.

Бруно Акрапович застан начело на Локо Пловдив през октомври 2017 година. В началото специалистът имаше доста трудности на “Лаута”, но успя да направи отбора един от лидерите в първенството ни.

Акрапович започна с коментар относно последния двубой на тима с ЦСКА-София на „Българска Армия”.

“Много съм доволен, защото момчетата свършиха добра работа срещу класни противници. Беше трудно да влезем в мачовете след толкова дълга пауза и при високи температури – успяхме да вземем точки. Направихме страхотен мач срещу Левски, както и срещу отбора на ЦСКА. Тези двубои говорят какъв отбор сме. Доволен съм.”, заяви специалистът.

“Все още не мислим за Левски. Първо трябва да изиграем двубой с Славия, който в момента е най-важният за нас. Двубоят няма да бъде лек. Винаги се прави грешка, когато се говори за бъдещето, а трябва да свършим работа преди това. Играем мач за мач. Така се разбрах с отбора. Това се приема позитивно и трябва да продължим да сме професионалисти.”, сподели Акрапович по повод предстоящия реванш с Левски в турнира за Купата.

На въпрос дали това е най-силната плейофна шестица, Акрапович заяви:

“Не мога да ви отговоря категорично. В шестицата при малко повече късмет можеше да влезе и Черно море. Други два отбора също показаха качества, но са извън нея (най-вероятно Акрапович говори за Ботев Пловдив и Арда). По една или друга причина тези отбори не намериха място в шестицата. Тези, които са в шестицата, определено са качествени отбори и всеки мач ще е труден. Трябва да се приспособим да играем такива двубои, тъй като Лудогорец, ЦСКА, Левски, Берое и Славия не са никак слаби противници.”

Акрапович коментира и работата с Георги Иванов – Гонзо, като заяви че се радва, че има такъв човек в клуба. Наставникът на Локо Пловдив каза още, че отборът ще подходи сериозно във всеки един мач в първенството и ще се опита да спечели възможно най-много точки.