Бруно Акрапович се завръща начело на Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович трябва днес да се завърне на тренировките на “черно-белите”. Специалистът, който изведе Локомотив до две купи на България и една суперкупа, бе на посещение в бразилския Крузейро заедно с боса на клуба Христо Крушарски, като вчера двамата се завърнаха в Пловдив.

В неделя футболистите на Локо Пловдив имаха почивен ден, а ден по-рано победиа с 2:0 Септември Симитли в контрола на „Лаута“. Отборът в този спаринг бе воден от Александър Тунчев и другите помощници – Георги Илиев, Ванчо Траянов и Стоян Колев, който отговаря за вратарите. Бруно Акрапович е поздравил екипа си за добре свършената работа в негово отсъствие.

Следващият мач на Локомоитв Пловдив е срещу Арда Кърджали на 20 октомври, като “черно-белите” са домакини и ще преследват нов успех в efbet Лига. В миналия кръг Локомотив надви Берое с 3:1 като гост и в момента е лидер в българския шампионат.

„Играхме сериозно. Можеше да победим и с по-убедителен резултат. Тези, които по-рядко играят, се включиха доста добре, както и младите момчета“, споделиха от щаба на Локомотив след проверката със Септември. След двубоя с втородивизионния тим няма контузени футболисти, което е добра новина за Бруно Акрапович.