Бруно: “Искам винаги да играем така и да спечелим Купата!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Акрапович похвали работата на Сашо Тунчев в Локомотив Пловдив

Наставникът на ЦСКА София Бруно Акрапович остана изключително доволен от представянето на Армейците в победата с 3:1 в 1/8-финалния двубой в турнира за Купата на Бълагрия с Черно море, отдавайки заслуженото на игралите за първи път като титуляри Мено Кох и Бисмарк Чарлс.

Босненският специалист изрази увереност, че Червените са готови да се справят с всеки един опонент в надпреварата и да я спечелят.

“Искам от моя отбор винаги да играе така!,” заяви Акрапович. “Първото полувреме объркахме противника с новата формация с трима нападатели, които играха дълбоко и пресираха много добре.

“Създадохме много шансове, вкарахме голове и съм доволен. Искахме всички да провокираме да бъркат. Всеки един играч, който е пресиран може да сбърка.

“Казах на Бисмарк да пресира вратаря. Той е много бърз футболист, който има много добри качества и ще прогресира.

“Мено има опит и е качествен играч. С Бисмарк е друга ситуацията. При него е нужно спокойствие. Това, което му липсва е една хубава подготовка и тогава ще видим истинското му лице.

“Оттук нататък няма лесни двубои. Ние сме готови да се изправим срещу всеки един съперник. Искаме да стигнем до финала и да спечелим купата.“

“Има още много мачове. Нищо не е лесно в живота. Трябва да си самокритичен. Винаги казвам, когато допусна грешка пред отбора. Не е страшно да направиш една грешка, страшно е, ако я повториш.“

Акрапович, който вече спечели два пъти Купата на България с Локомотив Пловдив, се изказа доста ласкаво за работата на наставника на Черно-белите Александър Тунчев.

“Аз оставих качествени играчи в Локомотив Пловдив. Оставих много добър човек, добър треньор. В Локомотив всичко работи добре и Сашо (Тунчев) умно продължава по този начин.”