Бруно: “Накарахме играчите да повярват в себе си!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненският наставник не пропусна да изрази съжаление от допуснатата грешка при гола на Рома

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович изрази задоволство от свършената работа за повдигане на духа на отбора в навечерието на двубоя с Рома.

Както вече стана ясно босненският специалист надъха отбора с гледане на видео с някои от славните голове на легендарния Христо Стоичков с червената фланелка.

“Надъхахме отбора по всякакъв възможен начин заедно с моите помощниците ми,” сподели след престижната победа с 3:1 Акрапович.

“Успяхме да ги накараме да повярват в себе си и да спечелят този мач. Знаем качествата на играчите на Рома. Това е голям отбор и няма значение кой от тях ще е на терена.

“Ние показахме нашите качества – движение, притежание на топката, преса. Вкарахме и три гола, което е феноменално за нас. Не ми хареса, че Рома ни вкара от контраатака. Допуснахме грешка при пресата.

“Имахме хубави ситуации. Показахме и че имаме качествени играчи в защита. Това се получи. Не искам да говоря за нещата, които са били преди мен. Отборът и при Стамен Белчев игра много добре с Рома и не е честно да коментирам работата му.”