Бруно: "Накарахме играчите да повярват в себе си!" 1
1 0
Босненският наставник не пропусна да изрази съжаление от допуснатата грешка при гола на Рома

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович изрази задоволство от свършената работа за повдигане на духа на отбора в навечерието на двубоя с Рома.

Както вече стана ясно босненският специалист надъха отбора с гледане на видео с някои от славните голове на легендарния Христо Стоичков с червената фланелка.

“Надъхахме отбора по всякакъв възможен начин заедно с моите помощниците ми,” сподели след престижната победа с 3:1 Акрапович.

“Успяхме да ги накараме да повярват в себе си и да спечелят този мач. Знаем качествата на играчите на Рома. Това е голям отбор и няма значение кой от тях ще е на терена.

“Ние показахме нашите качества – движение, притежание на топката, преса. Вкарахме и три гола, което е феноменално за нас. Не ми хареса, че Рома ни вкара от контраатака. Допуснахме грешка при пресата.

“Имахме хубави ситуации. Показахме и че имаме качествени играчи в защита. Това се получи. Не искам да говоря за нещата, които са били преди мен. Отборът и при Стамен Белчев игра много добре с Рома и не е честно да коментирам работата му.”