Бруно поискал Али Соу да остане
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят реализира 12 гола в Първа лига и Лига Европа през есента

В крайна сметка наставникът на ЦСКА София Бруно Акрапович преценил, че Али Соу би бил особен полезен за атаката на шампионската титла и настоял пред шефовете на клуба за неговото оставане на “Българска армия”, съобщава “Тема Спорт”.

Самият играч вече няколко пъти обяви, че с охота би останал в Борисовата градина, като той дори остана в България за коледните празници. Яснота за бъдещето му обаче ще има през януари.

Интерес към Соу, който беше на крачка от трансфер във френския Дижон по-рано през сезона, не липсва и ръководството на отбора ще има тежката дума.

Гамбийският таран остави зад гърба си продължителна голова суша и завърши отлично есенния полусезон. В него Соу се разписа 7 пъти в 15 мача в Първа лига, както и 5 пъти в 10 двубоя в Лига Европа, включително две попадения срещу италианския гранд Рома.

ЦСКА все още няма обявен финализиран трансфер, независимо че Акрапович се надява съставът му да бъде подсилен във всяка линия. Червените са близо до сделка с опитен централен бранител, играл във Висшата лига, но детайли за този трансфер все още не са разкрити.