Бруно се прехласна по ганайски тийнейджър 1
3 0
Халфът ще се появи в игра срещу Струмска слава

Ганайският младеждки национал Исах Худа, който от няколко дни е на проби в ЦСКА София, е напът да се нареди сред любимците на Бруно Акрапович, а това увеличава шансовете му да подпише контракт с Армейците.

Роденият през 2002 година офанзивен халф пристигна в столицата във вторник, а от четвъртък участва активно в тренировките на тима на базата в Панчарево, оставяйки отлични впечатления у треньорския щаб.

“Той е младо момче, което има качества и от първия ден се видя, че има физическа подготовка,” коментира Акрапович, който е известен с афинитета си към физически здрави и отлично подготвени кондиционно играчи.

Въпреки това Бруно остава реалист и не вярва, че Худа е готов да пробие сред титулярите на ЦСКА.

“Умее да играе с топката, но все още е млад и трудно ще „нападне“ титулярите за място в отбора. Трябва ни още време и ще преценим за него, но наистина разполага с потенциал.”

Акрапович планира да включи Худа през второто полувреме на утрешната контролна среща с втородивизионния Струмска слава (Радомир).

Тийнейджърът е играч на ганайския БА Юнайтед, а освен това е част младежкия национален тим на африканската страна (до 20 години). През 2019 година е бил на проби в датския Мидтиланд, но до трансфер не се стига.