Бруно: Случващото се мотивира играчите за по-голямо раздаване
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички бяхме изненадани, но това нещо трябва да се приема като професионалист"

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира трусовете на „Армията“, които бяха породени от изявлението на собственика Гриша Ганчев, че напуска клуба. Наставникът на „червените“ се надява на позитивно развитие, като съобщи, че събитията не са повлияли негативно на играчите.

“Всички бяхме изненадани, но това нещо трябва да се приема като професионалист. Тази ситуация не е по-лоша от това, което съм видял като футболист. Надяваме се на позитивно развитие. Това е работата ни, нищо ново няма. Този момент трябва да мине бързо и да се концентрираме върху мача. Реакцията на играчите е позитивна, виждам, че искат да се раздават на терена и да дадат всичко от себе си.”

“Мога да говоря само за мача, само това ме интересува. Грижа се за спортните неща, за това отборът да върви напред. Благодаря на г-н Ганчев за това, че ми е дал такъв силен отбор, за да мога да работя. Сега аз трябва да продължавам в тази посока. Всички искаме много да зарадваме феновете с победа. Футболистите приемат случващото се като мотивация за още по-голямо раздаване и себедоказване”, допълни треньорът.