Бруно: “Ние сме ЦСКА, най-големият отбор в България!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Утре ЦСКА гостува на ЧФР Клуж в петата си среща в групата на Лига Европа

Наставникът на ЦСКА София Бруно Акрапович заяви, че неговият тим трябва да се опита да спечели както точки, така и пари в оставащите си две срещи до края на груповата фаза в Лига Европа.

Утре вечер Червените гостуват на румънския ЧФР Клуж, а следващата седмица ще изиграят и последния си мач в потока – домакинство срещу Рома.

“Ще играем с голямо желание да се покажем на едно добро ниво и да спечелим точки,” заяви Акрапович. “Това винаги ни е цел. Съжалявам, че не е възможно нещо повече. Всеки един мач трябва да се играе с голямо желание. Искам да вземем трите точки.

“Нямаме проблеми. Ако нищо не се промени до утре, ще мога да разполагам с всички играчи.

“Ние сме ЦСКА, най-големият отбор в България. Играчите трябва да знаят каква отговорност е това и винаги да сме готови да го покажем на терена.

“Нямам информация кой ще води ЧФР Клуж. Това е техен проблем. Не се занимаваме с проблемите на противника. Искаме да играем нашата игра и по този начин да спечелим.

“Знаем колко мачове изигра отборът в последно време. Нормално е някои играчи да са изморени. Ако правиш много промени, няма как да намериш най-добрата ти форма. Ще опитам да направя промяна на един или два поста, ако някои са много изморени. Искам винаги да излизаме с най-добрия състав.

“По всякакъв начин трябва да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Не ми е поставена специална цел. Аз от себе си искам много и искам да оправдая доверието в мен.

“Трябва да мотивирам отбора и да играем по начина, по който играхме в последния мач.

“Всички имате информация, че при нас има футболист на проби. Как ще се развият нещата още не знаем. Трудно е сега някой да дойде на проби и да покаже нещо, защото ние имаме на всеки три дни мачове. Не може нещо специално да се пробва.”