Букмейкърите отписаха шансовете на Цвети срещу Серина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Серина Уилямс ще излезе в четвъртфиналния сблъсък на US Open с Цвети Пиронкова в ролята на абсолютен фаворит, сочат коефициентите за двубоя на водещите родни и световни букмейкъри.

Очакваният с огромен интерес сблсъск ще се състои утре, като българската тенисистка достигна до тази фаза на надпреварата на кортовете в Ню Йорк за първи път в своята кариера.

Bet365 определи коефициент 1.16 за краен успех на Уилямс, докато ставката за Цвети е 5.00. Според букмейкъра срещата най-вероятно ще приключи в два сета, като коефициентът това да се случи е 1.30, докато ставката за мач в три сета е 3.40.

Букмейкърите отписаха шансовете на Цвети срещу Серина 1

Въпреки очакванията за тотална доминация на американката, Bet365 предлага изкушаващ коефициент за броя на пробивите в срещата. Вероятността да видим повече от 6 пробива е оценена на 1.90, докато ставката за 6 или по-малко пробива е 1.80.

Шансовете на Цвети за успех са нищожни и според родния Ef bet BG.

Коефициентът за победа на Пиронкова е 5.50, докато ставката за триумф на Уилямс е 1.18.

Ефбет оценява шансовете българката да спечели поне един сет на 2.50 срещу 1.55 за нейна загуба с 2:0.

Съвсем идентични са коефициентите и в Уинбет BG Предложението за крайна победа на Серина там е с коефициент 1.16, докато ставката за успех на Пиронкова е 5.00.

Букмейкърът предлага интересен залог за броя на спечелените от Цвети геймове. Повече от 7 гейма на сметката на българката са оценени с 1.75, а точно 7 или по-малко – с 1.97.