Bwin дава предимство на Марсилия на мача срещу Нант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нант ще приеме Марсилия в сряда на „Стад де ла Бужоар“ за мач от 16-ия кръг на френското първенство Лига 1.

Домакините в тази среща са на 10-то място в класирането с 19 точки, а следващите им съперници са по-напред в подреждането на 4-то място с 26 точки. Онлайн букмейкърът Bwin България дава леко предимство на гостите да спечелят срещата. Марсилия се е прицелил към класиране в зона Шампионска лига в края на сезона и ще се опита да постигне осмия си успех през тази кампания, докато “канарчетата” ще преследват шестата си победа във френския елит.

Последният път, когато Нант и Марсилия се изправиха един срещу друг, мачът завърши при резултат 1:1 на 20 февруари 2021 г. Марсилия не е допуснала загуба в два поредни мача срещу Нант, регистрирайки победа и равенство. В четири от предишните пет мача между двата отбора имаше попадения в двете врати, а три от срещите бяха с над 2,5 гола. За този период от време Нант запази една суха мрежа, а Марсилия попречи на опонентите си да отбележат гол в един от двубоите. Статистиката от последните пет срещи между двата отбора показва средно по 2.60 гола на мач, така че може да се замислите за опцията над 2.5 гола в bwin за този интересен сблъсък. Играта на собствен терен имаше малък ефект върху изхода от предишните 10 срещи между двата състава, тъй като домакините се поздравиха с четири победи, а гостите имат три успеха.

Нант направи равенство 1:1 като гост, когато се изправи срещу Лил в среща от Лига 1 на 27 ноември. В момента клубът е без победа в четири поредни мача, записвайки две ремита и две поражения. Да бъдеш домакин се оказа предимство в последните десет срещи на Нант. Отборът домакин регистрира победа в шест от двубоите и не загуби в девет от десет мача. Три от предходните пет сблъсъка на Нант доведоха до над 2,5 гола, като и двата отбора се разписаха в четири от тях. Отборът не запази нито една суха мрежа в нито един от мачовете за целия период, докато не успя да вкарат само в един двубой. Прегледът на статистиката показва, че предходните им 5 мача завършиха със средно 3.00 отбелязани гола.

Марсилия записа труден успех с 1:0 при домакинството си на Троа в неделя. Така отборът се върна на победния път след три мача без триумф. В изминалите десет срещи, Олимпик Марсилия има само три победи, като и трите бяха в Лига 1. Отборът не се представя добре в Лига Европа и най-вероятно ще напусне състезанието след края на груповата фаза. Така Марсилия ще се съсредоточи върху битката за по-предно класиране в Лига 1. Воденият от Хорхе Сампаоли отбор спечели последното си гостуване в лигата с 1:0 над Клермонт Фут. Преди това Марсилия бе без успех в тир поредни шампионатни визити, като вкара само едно попадение – при ремито 1:1 с Ница. Марсилия има една загуба на чужд терен този сезон в Лига 1 – 0:2 от Лил. Коефициентите в Bwin са в тяхна полза при гостуването на Нант, но това няма да бъде лесен сблъсък за “синьо-белите”. Марсилия си тръгна с точка в последните две гостувания на Нант, но няма успех в три поредни визити на този съперник. Дали възпитаниците на Хорхе Сампаоли ще успеят да измъкнат трите точки в сряда вечер предстои да разберем, като двубоят обещава да бъде доста интригуващ.