Bwin очаква успешен старт за Григор Димитров в Акапулко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Коефициентите са в полза на българина срещу Адриан Манарино

Григор Димитров започва участието си на турнира в Акапулко в сряда сутрин. Първата ни ракета ще се изправи срещу Адриан Манарино в последен двубой  от програмата на централния корт, като мачът ще стартира не преди 06:00 ч. българско време. Големият онлайн букмейкър Bwin Спорт очаква победа на Григор Димитров, който е фаворит срещу 32-годишния французин.

Григор Димитров направи силни двубои на старта на сезон 2021 в световния тенис. Българинът достигна до 1/4-финалите на Откритото първенство на Австралия, като контузия му попречи да надвие руснака Аслан Карацев. Преди това Гришо победи Марин Чилич, Алекс Болт, Пабло Кареньо Буста и Доминик Тийм в турнира. На първия си турнир за сезона, който отново бе в Мелбърн, Димитров достигна до 1/4-финалите, където отстъпи на Корентен Муте. Българинът бе в добра форма в своите мачове и замина за Акапулко с големи амбиции. Той се възстанови от контузията си, заради която пропусна някои турнири в началото на месеца. На старта на надпреварата в Акапулко, Димитров ще срещне опитен съперник, но има две победи в два мача срещу него и предимството е на страната на хасковлията.

Последният мач между Димитров и Манарино бе през миналата година и то отново на турнира в Акапулко. Григор спечели двубоя от втори кръг с 2:1 сета. Първата среща между двамата пък бе в Делрей Бийч през 2016 година и Гришо записа успех без да загуби сет.

Адриан Манарино е в колеблива форма през новия сезон. Той отпадна от Хуберт Хуркач в първия кръг в Ротердам в началото на месеца, а преди това загуби на 1/4-финалите в Сингапур от Раду Албот. На Australian Open Манарино достигна до трети кръг, където бе разбит от Саша Зверев с 3:0 сета. В турнира той записа победи срещу Миомир Кецманович и Денис Новак. Определено в предстоящия мач ще бъде изненада, ако Манарино победи Григор Димитров, но българинът трябва да бъде в топ форма, за да се справи с опитния си съперник.