Чакането свърши: Серия А се подновява през уикенда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мачовете с марка „италиански футбол“ се подновяват в ефира на MAX Sport през настоящия уикенд. Програмата на
Серия А” стартира със среща между Торино и Парма в събота (20-ти юни) от 20:30. Веднага, след последния съдийски сигнал пък ще започне мачът между Верона и Каляри.

Ripartiamo.Ministero della Salute#WeAreOneTeam

Gepostet von Lega Serie A am Freitag, 12. Juni 2020

В неделния ден идва ред и на отборите, който ще се борят за класиране в Шампионската лига. Аталанта ще бъде домакин на Сасуоло от 20:30, а в късния мач, Интер приема Сампдория.

Двата лидера в подреждането – Ювентус и Лацио, който са разделени само от една точна, при 26 изиграни кръга, ще подновят съперничеството си през идната седмица. Торинци, който искат да спечелят 9-тата си поредна титла, ще гостуват на Болоня в понеделник от 22:45 ч. За Аталанта предстой далеч по-труден двубой – гостуване на Аталанта в сряда от 22:45 часа.

Според настоящите разчети, „Каучото“ трябва да завърши на 2-ри август. Това означава, че феновете ще имат възможността да наблюдават ежедневно мачове, от едно от на-добрите първенства на планетата, през следващите 50 дни. Последният двубой, който се изигра, от „Серия А“ бе между Сасуоло и Бреша на 9-ти март. Тогава първенството бе временно прекратено, заради пандемията от covid-19, която удари изключително тежко Италия.