Чалханоглу: В Интер работим сериозно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Както казах и преди, работихме сериозно по време на подготовката. Предстоят ни още десетина дни, в които да продължим работа, защото има място да подобрения. Това е правилната настройка"

Хакан Чалханоглу направи коментар, че в Интер определено има на къде да се подобряват след успеха си с 4:3 срещу РБ Залцбург в последна проверка преди началото на шампионата на “Ботуша”.

“Представихме се добре, даже много добре, но имаме още 10 дни. Теренът не беше лек заради дъжда, но в крайна сметка спечелихме и това е важното. Със сигурност направихме някои грешки, които трябва да анализираме, защото това ще бъде много важно по време на първенството”, коментира 29-годишният турски национал.

“Както казах и преди, работихме сериозно по време на подготовката. Предстоят ни още десетина дни, в които да продължим работа, защото има място да подобрения. Това е правилната настройка”, добави той.

“Искаме да стартираме добре в шампионата и да не правим същите грешки като миналата година. Определено подобрихме владението на топката, а също и защитата, въпреки грешките. Трябва да сме напълно готови за старта на сезона”, подчерта Хакан Чалханоглу, цитиран от популярния италиански спортен журналист Джанлука Ди Марцио.

Първият двубой на Интер в Серия А е срещу Монца на 19 август.