Чандъров: Явно Домусчиев управлява БФС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Питайте него за промяната за чужденците", заяви собственикът на Септември София

Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров обяви, че никой от БФС не го е потърсил и не се е допитал за мнението му относно решението за премахване на ограничението на чужденци в efbet и Втора лига.

“Естествено, че такова решение ще е скрито, питайте Домусчиев за това решение. Явно той ръководи футболния съюз. Честно казано, нямам идея защо се прави. Никакво допитване няма до клубовете. Това решение си е взето отвътре. Аз го разбрах онзи ден – било направо подготвено и гласувано, и приключено.”, заяви той.

“Така правят те и понеже има зависимости от президенти, това се случва. Такива неща ще продължат да стават. Така ръководят те футбола в интерес на българските клубове. Аз чужденци не искам да развивам”, сподели бизнесменът.

“Само с наши кадри е по-трудно, но този път сме избрали. Това другото с чужденците ми е малко… безумие. Не съм толкова богат като Домусчиев да си позволявам да давам големи милиони на година. Знаете ли колко футболисти има в света? Много са. Без пари ще дойдат в България. Това решение е лошо за развитието на българския футбол. Така си прецакваме нашия футбол. Национален отбор няма как да имаме с такива политики.”

“Сигурно ще направят пак някоя схема на конгреса, нищо ново. Предполагам, че готвят някаква схема”, алармира босът на Септември (София).