Челси е готов да се раздели с нападател, за да вземе Айвън Тони
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" предлагат Армандо Броя в сделката за Тони

Според информация на медията Fichajes, Челси има голямо желание да привлече Иван Тони в своите редици. Сините изпитват затруднения да вкарват голове и търсят нов номер 9, който може да помогне на тяхната кауза. Те са насочили поглед към нападателя на Брентфорд Айвън Тони и са готови да предложат Армандо Броя като част от сделката, за да намалят исканата от “пчеличките” цена от 75 милиона паунда.

Челси имаше слаб минал сезон и едно от основните им притеснения беше формата им пред гола. Очакваше се нещата да се променят след пристигането на Маурисио Почетино и големите пари, похарчени за нападатели през лятото. Но историята е същата, тъй като “сините” трудно бележат и са вкарали само 1 гол през септември. Те успяха да реализират само пет пъти в шестте си мача във Висшата лига. Въпреки че като цяло играта на Челси се подобри, те не успяват да реализират шансовете си. В резултат на това те са спечелили само един мач в лигата досега.

Затова Маурисио Почетино иска нов нападател. Той има желание да подпише с 27-годишния Айвън Тони, който вкар 20 попадения в 33 срещи миналия сезон в Премиър Лийг. Английският национал в момента изтърпява забрана за нарушаване на правилата за залагания и той ще бъде отново на разположение през януари, а тогава “сините” ще се опитат да го привлекат в състава си.

Брентфорд иска внушителната сума от 75 млн. паунда. От Челси смятат да се разделят с Армандо Броя и да го пратят на “Брентфорд Къмюнити Стейдиъм” като част от сделката за Айвън Тони.