Челси е готов за нови преговори с Юве за Душан Влахович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси се надява да подпише с 23-годишния сръбски нападател на Ювентус

Според журналиста Руди Галети, сръбският национал Душан Влахович ще струва 80 милиона евро това лято. Мениджърът на Челси Почетино смята нападателя на Ювентус за идеалната опция за укрепване на атаката. Сега Челси планира нови преговори за подписа на 23-годишния нападател.

Ще бъде интересно да видим дали “сините” от Лондон ще успеят да постигнат споразумение с Ювентус. 80 милиона евро изглеждат като висока цена за сърбина, който не направи много силен сезон 2022/23. Влахович вкара 14 гола във всички състезания през миналия сезон, като все пак може да се окаже полезно попълнение за Челси.

Душан Влахович със сигурност е доказал качеството си в Серия А с Флорентина и Ювентус. Той има техническите и физическите качества, за да успее и в английския футбол. Работата с мениджър от най-висока класа като Почетино в Челси може да помогне на младия нападател да се подобри още повече.

23-годишният футболист беше смятан за играч от световна класа по време на престоя си във Флорентина и има огромен потенциал. Дори ако в крайна сметка Челси плати 80 милиона евро за сръбския национал, то е напълно възможно Влахович да оправдае инвестицията в дългосрочен план.