Челси и Тотнъм набелязоха ас на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонските тимове ще се борят за Филип Костич

Отборите на Тотнъм и Челси ще влязат в трансферна битка за сръбския национал Филип Костич от Ювентус, пише изданието Calciomercatoweb, като в информацията се добавя, че крилото струва около 30 млн. евро.

30-годишният играч е впечатляващ за Ювентус, откакто се премести в Серия А. Той има 3 гола и 11 асистенции във всички състезания през този сезон. Костич има договор с Ювентус до лятото на 2026 г, но торинският гранд е готов да го продаде, ако исканата цена бъде договорена.

Ювентус може в крайна сметка да пропусне футбол в Шампионската лига и това ще дойде като сериозен удар върху техните финанси. Те може да търсят да продадат някои играчи, за да балансират положението.. И изглежда, че Костич може да бъде продаден за около 30 млн. евро през лятото, тъй като Тотнъм и Челси са кандидати за подписа му.

Челси със сигурност има повече ресурси в сравнение с Тотнъм, като те вече подписаха с Михайло Мудрик и Нони Мадуеке през януари, които играят на крилото. Изглежда много малко вероятно те да инвестират в друго крило, особено когато разполагат с играчи като Кристиан Пулишич и Калъм Хъдсън-Одой. Костич може би ще бъде примамен от възможността да играе редовно в Тотнъм, като в последните години доста играчи от “Алианц Стейдиъм” се преместиха в Северен Лондон.