Челси и Тотнъм с интерес към защитник на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборите от Висшата лига – Челси и Тотнъм, са сред множеството клубове, които имат интерес да се подсилвят с десния бек на Реал Мадрид Ашраф Хакими, който от 2 сезона играе като преотстъпен в Борусия Дортмунд.

След като Дани Карвахал е първи избор за титуляр на десния бек в Реал Мадрид, Хакими беше изпратен в Борусия Дортмунд, за да получи минути и опит в първия отбор. И това се оказа изключително полезно решение, тъй като националът на Мароко се превърна в един от най-добрите атакуващи бекове в Европа през последните два сезона.

Хакими ще се завърне в Реал Мадрид за следващия сезон и ще иска място в стартовия състав на Зинедин Зидан, но “белият балет” биха могли и да го продадат през лятото предвид големия интерес към защитника.

Агентът му Алехандро Камано заяви през миналия месец, че целта на играча е да бъде в Реал Мадрид и добави: “Ще видим какво ще се случи. Той иска да играе постоянно, както е тази година, когато е бил титуляр във всички мачове.

Според медиите, Челси, Тотнъм, Манчестър Сити, Дортмунд, ПСЖ, Интер Милан и Ювентус имат огромен интерес към 21-годишния футболист на Реал Мадрид.

Междувременно бившият нападател на Англия и Тотнъм Дарън Бент вярва, че Тимо Вернер може да играе в ляво на атаката на Челси, ако се озове на “Стамфорд Бридж”.

Пристигането на Вернер ще има последствия за бъдещето на Тами Ейбрахам, който през този сезон поведе атаката на “сините”

Но Бент смята, че мениджърът Франк Лампард ще се опита да внедри Вернер и Ейбрахам в стартовия си състав, заедно с Хаким Зиеш в атаката на “сините”.

“Знаете ли какво ще кажа за Вернер и неговата позиция  – виждали сме Вернер да играе отляво”, каза Дарън Бент за Sky Sports News.

“Мога да видя Вернер отляво, Тами в средата и може би Зиеш или Хъдсън-Одой отдясно. Знам, че Вернер е централен нападател, но за Лайпциг го виждахме да играе често отляво.”, заяви Дарън Бент.