Челси и Уест Хем с интерес към нападател на Астън Вила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата лондонски клуба преговарят за потенциална сделка за привличането на Джон Дюран

Според информация на медията HITC, отборите на Челси и Уест Хем искат да подсилят атаката си преди следващия сезон и са насочили поглед към 20-годишния нападател Джон Дюран. Колумбийският таран иска да се раздели с Астън Вила, които също са готови да спечелят от футболиста.

Дюран пристигна на “Вила Парк” през зимата на 2023 г., след като направи силни игри за Чикаго Файър. Откакто се присъедини към клуба от Висшата лига, той е участвал в общо 49 мача и е допринесъл с осем гола. Дюран успя да вкара пет попадения в английския елит миналия сезон за по-малко от 500 минути. Докато треньорът Унай Емери винаги изказваше похвали за 20-годишния футболист, изглежда той няма бъдеще в Астън Вила, въпреки че има договор за още 4 г.

Астън Вила се подготвят за Шампионската лига през следващия сезон. Те вече са взели шест нови играчи досега и търсят да добавят още няколко футболисти в редиците. Бюджетът им беше увеличен след преминаването на Дъглас Луис в Ювентус и сега искат нови свежи приходи с продажбата на Дюран.

Челси и Уест Хем Юнайтед са два клуба, които искат да си осигурят услугите му. Докато “сините” търсят да привлекат нападател от световна класа, който може да води нападението, те биха подписали и с Дюран, тъй като той ще добави дълбочина в състава и може да стане неразделна част от първия им отбор в следващите години.