Челси настоява сделката за размяна Лукаку – Влахович да бъде сключена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква се Душан Влахович и Ромелу Лукаку в текущия трансферен прозоре

Челси настоява да сключи сделката за частична размяна за привличането на сръбския национал Душан Влахович, пише Corriere dello Sport. И те имат планирани нови разговори с Ювентус в близките дни. Бианконерите оценяват своя нападател на 70-80 милиона евро. Ромелу Лукаку пък няма бъдеще на Стамфорд Бридж и наскоро беше свързван с трансфер на “Алианц Стейдиъм”.

Ювентус е готов да даде възможност на белгийския национал да покаже качествата си на “Алианц Стейдиъм” и остава да се види дали двата клуба могат да сключат сделка за размяна на играчи, която да е от взаимна полза. Влахович е доста колеблив от преминаването си в Ювентус и може да се стреми да започне нов етап в кариерата си.

Водени са разговори за сделка с негово участие като преминаването в Челси би било идеално за него. Маурисио Почетино може да отключи потенциала на 23-годишния футболист и да му помогне да се върне към най-добрата си форма. Влахович беше смятан за един от най-добрите млади нападатели в света по време на престоя си във Фиорентина. Той обаче не успя да възпроизведе тази форма след преминаването си в Ювентус.

23-годишният футболист реализира 14 гола във всички състезания и от него се очаква да се представи на по-добро ниво, ако се премести на “Стамфорд Бридж”. Челси се затрудняваше да вкарва голове миналия сезон и със сигурност имат нужда от нов голмайстор. Влахович притежава физическите и технически качества, за да се справи добре в английския футбол, така че предстои да видим дали ще премине в Челси.