Челси не мисли да спира със селекцията – ето колко още ще похарчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" са готови да пръснат още 130 млн. за нови играчи

Новият треньор на Челси Маурисио Почетино има пълната свобода да изгради отбора по свой вкус за предстоящия сезон, в който “сините” ще се концентрират върху битката във Висшата лига. Аржентинският специалист възнамерява да привлече още нови попълнения. В момента на “Стамфорд Бридж” правят планове за следващата си голяма покупка, пишат в Англия.

Твърди се, че Почетино разполага със 130 милиона евро за трима желани играчи. Звездата на Аякс Мохамед Кудус е в трансферните планове на тима от Западен Лондон. Националът на Гана се представя страхотно в Амстердам, а и направи много силно Световното първенство в Катар. Трансферната му стойност е около 40 милиона евро, но е възможно Аякс да иска и повече за него.

Почетино иска да привлече също талантливият халф на Лион Райън Шерки и футболиста на Кристъл Палас – Майкъл Олисе. Снощи се появиха информации, че Челси се е споразумял с Монако за бранителя Аксел Дисаси.

Челси до този момент се раздели с 14 футболисти, а Почетино гради почти изцяло нов състав за кампанията 2023/24, като Челси ще се стреми да се върне в топ 4 на Премиър Лийг.