Челси праща ненужен бранител в Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трево Чалоба може да напусне "Стамфорд Бридж"

Мениджърът на италианския гранд Интер – Симоне Индзаги, иска да привлече в състава си младия бранител на Челси Трево Чалоба, твърди Джанлука ди Марцио. “Нерадзурите” спешнп се нуждаят от нови бранители преди началото на сезона, защото те все още не са привлекли заместник на напусналия в посока ПСЖ  Милан Шкриняр.

24-годишният Чалоба започна да пробива в първия отбор на Челси едва преди два сезона. Преди това подобно на други играчи преминали през академията на “сините”, той бе изпращан под наем в други отбори от страната и чужбина. За кратък период от време, младия Чалоба дори се бе наложил като титуляр на “Стамфорд Бридж”, което говори доста добре за него. Той обаче не успя да задържи поста си заради липса на постоянство в неговата игра. Той доста често редуваше много силни с много слаби мачове, което караше треньорите му да го вадят от състава и да заложат на по-опитни имена.

Именно непостоянството може би е причината Почетино да се оглежда са трансфер на Чалоба. Аржентинецът явно не е впечатлен от изявите му по време на предсезонната подготовка и няма намерение да разчита на него през следващия сезон. Това е добре дошло за Индзаги, който изглежда вярва, че може да изкара най-доброто от Чалоба, с което би помогнал както на себе си, така и на самия футболист.