google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси и Наполи продължават преговорите за Виктор Осимен, докато италианският тим пожела Кепа Арисабалага

Според информация на изданието TEAMtalk, Виктор Осимен продължава да е топ транферна цел на Челси. “Сините” са засилили усилията си да подпишат с нападателя на Наполи през летния трансферен прозорец. Междувременно гигантът от Серия А има желание да си осигури услугите на вратар и се е свързал с агентите на Кепа Арисабалага.

Журналистът Греъм Бейли за HITC разкрива, че преговорите между Челси и Наполи продължават, като “сините” насочват вниманието си към нигерийския талант, след като сделката с Атлетико Мадрид за Саму Омородион се провали. Въпреки това, те все още не са се доближили до желаната цена от отбора от Серия А за Осимен.

Виктор Осимен и Кепа Арисабалага са изправени пред несигурно бъдеще в своите клубове в последните седмици на летния трансферен прозорец. Нападателят на Наполи има желание да се впусне в ново приключение през следващия сезон, като е готов да заиграе във Висшата лига. 25-годишният футболист е един от най-добрите нападатели в света от дълго време. Осимен обаче не беше в най-добрата си форма през миналия сезон, като отбеляза само 17 гола и даде 4 асистенции в 32 двубоя във всички състезания.

Що се отнася до Кепа Арисабалага, испанецът се завърна в Челси от колеблив период под наем в Реал Мадрид, където загуби мястото си като титуляр по средата на сезон 2023/24. Лондончани взеха доста нови вратари и надали Кепа ще остане в Челси, като “сините” може да го използват в сделката за Виктор Осимен.