Челси с интерес към Мбапе, но звездата на ПСЖ иска само в Реал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Килиан Мбапе не проявява интерес да се присъедини към Челси това лято

Според информация на испанската медия SPORT, френската футболна звезда Килиан Мбапе е обект на интерес от страна на Челси. Съсобственикът на клуба от Западен Лондон – Тод Боели, наскоро е провел разговори за Мбапе с боса на Пари Сен Жермен – Насър Ал-Хелаифи. Но 24-годишният нападател, койето желае най-вече да играе в Реал Мадрид, не иска да се премести на “Стамфорд Бридж” през това лято.

Килиан Мбапе е един от най-добрите играчи в света през по-голямата част от последните половин дузина години. Акциите му скочиха рязко след страхотния ми дебютен сезон като професионален футболист. Французинът се превърна в ключова фигура за своя клуб и страна оттогава, утвърждавайки се като звезда и за двата отбора.

24-годишният футболист беше изключителен за ПСЖ през последните шест години, като има 212 гола и 98 асистенции за клуба. Но бъдещето на Мбапе не е свързано с френския гранд и той може да е изиграл последния си мач за ПСЖ. И тъй като парижани искат да се разделят с него това лято, за да спечелят пари, то ситуацията привлече вниманието на много клубове, включително и Челси.

Качествата на Мбапе биха го направили страхотно попълнение за Челси, което ще промени играта. Но играчът е ядосан на ПСЖ за преговорите с Челси и не иска да се премести на Стамфорд Бридж. Той е настроен за трансфер единствено в Реал Мадрид и желае да премине в “Кралския клуб” като свободен агент следващото лято. Но ПСЖ ще се опита да направи всичко възможно, за да се раздели с 24-годишния играч това лято, за да не го загуби без пари след една година.