Челси се интересува от нападател на Астън Вила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът от "Стамфорд Бридж" се е прицелил в Джон Дюран, въпреки че Унай Емери иска да го задържи в Астън Вила

Според информация на медията The ​​Daily Mirror, нападателят на Астън Вила Джон Дюран може да смени клуба през лятото. Тимът на Челси е готов да възобнови интереса си към 20-годишния южноамерикански нападател. Треньорът на бирмингамци Унай Емери обаче иска колумбиецът да остане в Астън Вила, тъй като той настоява, че има план, който да помогне на нападателя да се развие и да стане още по-добър.

Челси ще влезе в трансферния прозорец с нова сила и дори със силен трансферен бюджет, тъй като ще даде приоритет на нов нападател. Толкова дълго време “сините” бяха свързвани с някои от най-добрите нападатели като Виктор Осимен, Виктор Гьокереш и дори Айвън Тони. Но те също могат да разгледат алтернативни имена като Джон Дюран.

20-годишният южноамерикански нападател бе желан от Челси през януарския трансферен прозорец. Но Астън Вила не се интересуваше от продажбата на футболиста. Двата гола на колумбиеца срещу Ливърпул миналия наскро им помогнаха да си осигурят футбол в Шампионската лига на УЕФА, тъй като те все още водеха оспорвана надпревара с Тотнъм за четвъртото място.

От Челси са готови да възобновят интереса си към нападателя преди настъпването на лятото, тъй като се стремят да имат повече опции за върха на атаката. “Сините” от Лондон искат качествена алтернатива на Николас Джаксън и предстои да видим дали ще изпратят официална оферта за подписа на Дюран.