Челси се прицели в Тухел за евентуален заместник на Лампард
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият наставник на ПСЖ може да замени Лампард начело на Челси

Германският наставник Томас Тухел може да поеме английския Челси, след като бе уволнен от Пари Сен Жермен преди няколко дни, пишат медиите в Германия. В такъв случай “сините” ще се разделят с Франк Лампард, след като отборът от Западен Лондон се представя колебливо в последните седмици.

През лятото Томас Тухел изведе ПСЖ до финал в Шампионската лига, но въпреки това клубът вече не вярва в него и го освободи. Новият треньор на парижани се очаква да бъде Маурисио Почетино. Малка утеха за Тухел, е че ще получи огромна компенсация за уволнението си в размер на около 6 млн евро.

Интерес към Томас Тухел вече има от доста клубове, като той е спряган за за заместник на Франк Лампард. До момента легендата на Челси не се справя с очакванията въпреки многомилионната селекция, която тимът направи през лятото.

“Билд” допълва, че самият Тухел има интерес от евентуална оферта на Челси, където ще може да работи с германските национали Тимо Вернер, Кай Хавертц и Антонио Рюдигер. Първите двама подсилиха “сините” през лятото, като имаше големи очаквания към тях, но до момента не се представят на нужното ниво.

Томас Тухел бе в полезрението на Челси още преди три години, когато се раздели с Борусия Дортмунд.