Челси се разделя с куп играчи, за да вземе четирима нови
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цели 11 футболисти може да напуснат "Стамфорд Бридж" през лятото

Европейският клубен шампион Челси планира раздяла с 11 футболисти, чиято продажба трябва да финансира покупката на четирима нови играчи, съобщава “Daily Mail”. Според информациите, мениджърът на тима Томас Тухел иска да подсили отбора си с нападател, централен защитник, полузащитник и краен бранител. “Сините” са свързани с доста футболисти, като опциите за нападение са Ромелу Лукаку и Ерлинг Холанд.

От друга страна лондончани ще се разделят с доста футболисти, оказали се ненужни. Фикайо Томори вече е сигурен за Милан и се очаква трансферът му да бъде обявен съвсем скоро. В посока “Сан Сиро” той може да бъде последван и от ветерана Оливие Жиру. Начело в списъка за продажба са още имената на Тами Ейбрахам, Рос Баркли и Рубен Лофтъс-Чийк.

Бъдещето на халфа Били Гилмор също не е напълно сигурно, като интерес към него има от отбора на Нюкасъл. Американският национал Кристиан Пулишич също не е ясно дали ще остане в тима. Той не оправдава очакванията до момента, но все пак е малко вероятно да бъде продаден през лятото.

“Стамфорд Бридж” почти сигурно ще напуснат крайните бранители Емерсон Палмиери и Давиде Дзапакоста, за които има интерес от клубове Италия. Тиемуе Бакайоко и Конър Галахар също надали ще играят повече за Челси.