Челси ще опита да продължи възраждането си срещу разколебания Нюкасъл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" от Лондон преследват трета победа в последните четири мача

Разколебаният отбор на Нюкасъл Юнайтед подновява кампанията си във Висшата лига с домакинство на намиращия се във форма отбор на Челси на “Сейнт Джеймсис Парк” в събота следобед. Дали “свраките” ще сложат край на серия от две поредни поражения или тимът на Маурисио Почетино ще запише нов положителен резултат?

В момента намиращ се в средата на таблицата, Челси започна тази кампания във Висшата лига като продължение на провала от миналия сезон, тъй като техният скъп състав изглеждаше, че се насочва към по-голяма посредственост. Въпреки това Челси загуби само веднъж в последните си осем мача, но изглежда си възвърна увереността, особено след онзи луд триумф с 4:1 над Тотнъм като гост. След това “сините” се изправиха срещу шампиона Манчестър Сити преди международната пауза и направиха реми 4:4 на своя стадион, където показаха истинска смелост, за да спрат лидерите във Висшата лига.

Що се отнася до седмия в класирането Нюкасъл Юнайтед, това е разочароващ сезон до момента аз “свраките”, които показаха проблясъци на блясък, но им липсваше последователност поради безпрецедентни обстоятелства. Те постигнаха някои отлични изяви и резултати, като победа над Арсенал в първенството, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед в Купата на Лигата и ПСЖ у дома в Шампионската лига. Но в момента тимът е в серия от две поредни поражения с резултат 0:2 – първо от Борусия Дортмунд в Шампионската лига, а след това от Борнемут във Висшата лига. Еди Хау загуби множество играчи заради контузии през последните седмици и “свраките” ще имат много труден двубой срещу Челси в събота.