Челси ще отправи оферта за звездата на Уест Хем през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Франк Лампард иска да привлече Деклан Райс в състава си

Лондонският Челси все още има сериозен интерес към звездата на Уест Хем Деклан Райс и ще опита да привлече футболиста през януарския трансферен прозорец. Без съмнение в момента Райс е един от най-добрите млади играчи на Острова, като е лидер в средата на терена за Уест Хем.

Челси се опита да привлече Райс в края на лятото, но не успяха да отправят оферта от 60 милиона паунда, тъй като като не продадоха ненужните играчи. „The ​​Athletic“ пише, че Челси се надява Деклан Райс да не приема офертата на Уест Хем за нов договор и да избере да продължи кариерата си на „Стамфорд Бридж“.

Мениджърът Франк Лампард иска да вземе Райс в звездния си състав, тъй като вижда в лицето на англичаните като на перфектния халф за полузащита на тима.

Според информациите в Англия, Уест Хем подготвя оферта за нов договор към Райс, като той ще взима двойно повече пари. Въпреки че настоящият договор на полузащитника е до 2024 година, „чуковете“ ще предложат контракт с 1 година удължаване, за да откажат Челси преди отварянето на трансферния прозорец през януари.