Челси ще се опита да привлече защитник на Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" се интересуват от 25-годишния краен защитник Тео Ернандес

Италианското издание Calciomercatoweb излиза с информация, че Челси има голямо желание да привлече Тео Ернандес в редиците си. “Сините” наблюдават 25-годишния краен защитник от известно време и може да направят оферта за него близко бъдеще.

Тимът на Челси похарчи цяло състояние за нови играчи в последната година. Лондончани подписаха с много играчи през последните няколко трансферни прозореца. И клубът от Западен Лондон също се раздели няколко от по-възрастните си играчи като Канте, Менди, Аспиликуета и др. Сините са се насочили към млади футболисти с огромен потенциал и са се сдобили с услугите на някои от най-добрите млади таланти в световния футбол.

Имаше и някои трансфери като този на Марк Кукурея от Брайтън, които бяха спорни. Кукурея вече е излишен на “Стамфорд Бридж”. 25-годишният футболист все още не е играл във Висшата лига този сезон и при сегашните обстоятелства той ще бъде продаден през зимния трансферен прозорец. Неговото напускане може да доведе до пристигането на нов краен бранител и Челси са насочили поглед към Тео Ернандес. 25-годишният френски национал е сред най-добрите леви бекове в света.

Ернандес е атакуващ краен защитник, който има 53 гола в своите 172 срещи за “росонерите”. Челси има сериозен интерес към футболиста и при добра оферта е възможно Милан да го продаде, за да подобри финансите си.