Челси ще трябва да продаде няколко играчи, за да подпише с Осимен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "сините" може да се наложи да продадат някои от звездите си, за да финансират трансфера на на 24-годишната звезда на Наполи

Според медията Football Insider, Челси се интересува от Виктор Осимен, но може да се наложи да продаде някои от звездите от първия си отбор, за да финансира трансфера на нигериеца. 24-годишната звезда преживя някои трудни моменти в Наполи и може да поиска да напусне през януари или следващото лято.

Осимен беше един от топ играчите, които не се преместиха в по-голям клуб през летния прозорец. Звездата на Наполи беше широко спрягана за присъединяване към един от гигантите във Висшата лига след края на сезона, но Аурелио Де Лаурентис реши да не приема оферти за нигериеца. Босът на Наполи имаше планове да удължи договора на 24-годишния футболист, но нещата се промениха за него в Наполи.

Агентът на нападателя наскоро заплаши със съдебни действия заради видео в платформата TikTok, публикувано от екипа на социалните медии на клуба. 24-годишната звезда беше видимо разгневена от публикацията и не изглеждаше щастлив в последните си изяви за тима. Появиха се съобщения, че Челси следи ситуацията му и обмисля оферта за нигериеца.

За да осъществят този трансфер, “сините” най-вероятно ще трябва да продадат някои от игарчите си, за да съберат средства. Осимен със сигурност ще струва повече от 100 милиона евро, а Наполи няма да приеме по-ниска оферта за своята звезда. Челси похарчи над милиард през последните три прозореца за нови играчи, но сега разходите им може да спрат без значителни продажби.