Челси взе решение за бъдещето на Естевао Уилиан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сините“ решиха какво да правят с таланта след като пристигне лятото.

Челси са решили да не пускат под наем Естевао Уилиан когато той се присъедини към клуба от Палмейрас след края на сезона.

„Сините“ платиха 56 милиона паунда на бразилския гранд, за да си осигурят подписа на Естевао Уилиан преди няколко месеца, като тийнейджърът се очаква да пристигне в Лондон след като навърши 18 години през лятото. В момента от ръководството на тима са решили да се опитат да го приспособят към първия отбор веднага след пристигането му след края на настоящата кампания.

Естевао Уилиан известен като „Месиньо“ вече има записани 2 мача с мъжкия национален отбор на Бразилия. Тийнейджърът се представя страхотно за „Прасетата“ също след като вкара 11 гола и записа 8 асистенции в 37 мача за първия отбор на Палмейрас.

Агентът на Естевао е осигурил гаранция в договора на своя футболист да бъде част от първия отбор след като друг негов клиент, Витор Рок, не успява да се наложи в стартовите 11 на каталунския тим. В резултат на това, Уилиан няма да може да бъде изпратен под наем от Челси след като пристигне лятото.