Черно море с атака към Станислав Тодоров
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?", написаха "моряците".

От ръководството на Черно море излязоха с позиция срещу съдийството на Станислав Тодоров, който бе на ВАР при поражението с 1:2 от Ботев Пловдив на „Тича“ в двубой от 22-ия кръг на родната efbet Лига.

Ето какво написаха “моряците” в тази връзка:

„За пореден път се видя, че някои родни съдии вземат решенията за една или друга ситуация в дадена среща извън правилата на футболната игра. Или по-точно водени от това “как трябва да свърши определена среща”. В мача между Челси и Борусия Дортмунд, ВАР сигнализира, че има игра с ръка в наказателното поле, и след разглеждане главният съдя, отсъжда дузпа.

При абсолютно същата ситуация обаче на мача между Черно море и Ботев Пловдив, главният съдия отсъжда дузпа, но ВАР, за който отговаря Станислав Тодоров, ОТМЕНЯ решението на рефера! Първата ситуация е в двубой от Шампионската лига, а другата в родния ни шампионат.

По този начин се фаворизират определени отбори за сметка на други в борбата за Европа. Тук е моментът да зададем въпроса – чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?

Очакваме Виктор Кашай и Съдийската комисия да си кажат мнението по случая!“