google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Илиан Илиев ще може да разчита на петима основни играчи

Петима важни футболисти на Черно море се завръщат в групата за финалния мач за сезона срещу Лудогорец на стадион “Тича”. Илиан Илиев ще може да разчита на Иван Дюлгеров, Александър Василев, Алекс Фернандес, Влатко Дробаров и Васил Панайотов за битката с шампионите.

Петимата футболисти не взеха участие в двубоя срещу Локомотив в Пловдив, тъй като Илиан Илиев реши да ги съхрани поради различни причини. Това означава, че Черно море ще се хвърли здраво в домакинството на Лудогорец и ще се опита да зарадва феновете си с добър резултат.

“Моряците” може да спрат Лудогорец по пътя към титлата, ако “орлите” не спечелят във Варна и ЦСКА триумфира срещу Левски в дербито. До този момент през първенството Черно море допусна две поражения от отбора на Лудогорец.

Напрегнатият мач между футболните отбори Черно море и Лудогорец привлича вниманието на стотици фенове, готови да се потопят в атмосферата на стадиона. За всички, които търсят още екстра емоция, Инбет предлага специален inbet промо код, който може да се използва при регистрация, за получаване на специални оферти и бонуси.