Добави коментар
"От снощи Тича се тресе от смях", пишат варненци

Отборът на Черно море отвърна на Спартак и тяхната декларация, че фенове на „моряците“ са осквернили стадиона им с обидни графити през нощта. 

„Зелено-белите“ обвиняват „соколите“ в лъжа за посегателствата над хора от техния щаб във вчерашното варненско дерби.

Ето какво написаха от Черно море:

Към отбора в посока Каменар – на лъжата краката са къси!

Черно море се сблъска с „Наглите“…И тук не става въпрос за онази станала известна организирана престъпна група, а за отбора в посока Каменар. И за тези, които не знаят, -от стадион „Тича“ за с. Каменар се минава през Коритото…

Снощи „Тича“ се разтресе и продължава да се тресе от смях. Но разбираемо. Очаквано, горчивината и напрежението, които се натрупваха дълго (13 години), много бързо започнаха да избиват, а загубата на дублиращия отбор на колегите, населяващи пространството до ВиК, само ускори този процес.

Да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе долу същото като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката. Добре, че вкарахте гол, за да отпадне тази вероятна опорка..

Да, на „Тича“ имахте проблеми и ще продължавате да имате, но те са на футболния терен, а не в съблекалните, треньорската стая или лекарския кабинет…

Добави коментар
Гласувай:
3.7/5 - 16 гласували