Добави коментар
Нецензурни надписи се появиха след ескцесиите между феновете на "соколите" и Черно море

Ръководството на Спартак Варна излезе със съобщение в социалните мрежи, в което показаха нецензурни надписи на една от новите фасади.

Актът се е случил в нощта след варненското дерби на дублиращите отбори на Спартак и Черно море, в който се стигна до ексцесии между ултраси на двата тима.

Ето съобщението на Спартак Варна във Фейсбук:

Оскверниха стадион “Спартак” по тъмно

Стадионът на “Спартак” във Варна осъмна с нецензурни надписи по една от новоизградените си фасади.

Неизвестни лица са проникнали на стадиона в 03:30ч. след полунощ и са нанесли материални щети, както и са надраскали една от стените на съблекалните на съоръжението.

Видео и снимков материал ще бъде предоставен на компетентните органи, които са сезирани.

Това се случва веднага след края на срещата от Североизточна Трета лига между вторите отбори на Черно Море и Спартак, която се игра по-рано вчера и бе белязана от редица скандали, които са плод на слабата организация за двубоя от страна на домакините.

Отборът на Спартак бе оставен без съблекалня за срещата, бе принуден да изчака повече от един час на трибуните в близката до стадиона зала „Владислав“.

Самият двубой пък се забави със 75 мин., тъй като публиката на домакините безпрепятствено нахлу на терена 20 мин. преди началото й, непосредствено зад скамейката на Спартак, малтретирайки играчи на гостуващия отбор и унищожавайки екипировка, пособия и лични вещи на състезатели и треньори, след което бе констатирана липса на няколко мобилни телефона и други вещи на състезатели и треньори от Спартак, за което също са сезирани компетентните органи.

Добави коментар
Гласувай:
3.3/5 - 18 гласували