“Червените дяволи” обърнаха Ланс, след като получиха гол от центъра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" се отърсиха от попадението на Сотока, което прехвърли Онана от центъра и благодарение на Рашфорд, Антони и Каземиро постигна победата

“Червените дяволи” се добраха до успех с 3:1 срещу тимът на Ланс в своята предпоследна проверка от подготовката за новото първенство във Висшата лига. Юнайтед успя да зарадва привържениците си на „Олд Трафорд“ след като постигнаха обрат, благодарение на попаденията на Маркъс Рашфорд, Антони и Каземиро, а за Ланс първо се бе разписал Флориан Сотока.

Попадението за французите падна в 23-ата минута, когато Сотока получи топката в центъра на игрището. Забеляза, че новото попълнение на врата за “червените” Андре Онана бе напуснал своето вратарско поле и със силен изстрел отдалеч го прехвърли за 1:0.

Три минути след старта на второто полувреме на двубоя Антони успя да пробие отдясно и намери Маркъс Рашфорд зад бранителите на Ланс. Националът на “трите лъва” излезе сам срещу вратаря и успя да изравни.

В 53-ата минута англинчаните организираха контраатака при която Алехандро Гарначо осъществи двойно подаване с Рашфорд, а след това с пас през целия терен намери Антъни. Антъни вляво от вратата на Ланс. Той направи лошо първо докосвана, но изпревари вратаря и реализира.

Манчестър Юнайтед стигна до трети гол точно преди изтичането на час игра. Бруно Фернандеш центрира от статично положение, при което Рашфорд опита да стреля, като топката рикошира в Каземиро и влетя в мрежата на Брайс Самба.