google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Торинският Ювентус поздрави португалския нападател Кристиано Роналдо за рождения му ден. Звездата празнува личния си празник днес, 5 февруари и става на  35 години.

„Бихме могли да напишем неговата невероятна статистика, бихме могли да напишем огромен списък с прилагателни, за да създадем най-подходящото за него описание.

Истината е, че Кристиано Роналдо, който днес празнува втория си рожден ден в Ювентус, отдавна е надхвърлил всички суперлативи, които могат да му бъдат приписани, а отношението му към спорта е вече безвъзвратно преплетено с нашето ДНК – както по отношение на работна култура, така и във връзка с желанието му да напредва всеки ден и, разбира се, неутолимата му жажда за успех.

Роналдо носи тениската на тима от година и половина и заедно сме преживели незабравими моменти, но сме напълно убедени, че най-доброто тепърва предстои.

Той ни зарадва с луди голове, отбелязахме 50 пъти, вкарвайки ги във вратите на почти всички противници, с които играхме в Италия и Европа. Само четири отбора не бяха победени при срещите лице в лице с „черно-белите“. А и Кристиано успя да повтори постижението на Дейвид Трезегует и вкара голове в девет поредни мача.

Всички заедно го поздравяваме: „Честит рожден ден, Кристиано!“, пишат в официалния сайт.